Таблица умножения и деления 2 класс

Дата на публикация: 15.03.2021

Джордж Р. Те са разработени така, че да са ефективни с всеки учебник, одобрен от Министерството на образованието и науката.

Задачи по математика за 4. Освен това може успешно да се използват като допълнителен учебен материал в часовете по математика. То предлага разнообразни дейности и задачи за: надграждане на знанията на второкласниците по математика; затвърдяване на знанията за числата до ; усъвършенстване на уменията за извършване на действията събиране, изваждане, умножение и деление с числата до ; задълбочаване на представите за геометричните фигури; овладяване на умения за разпознаване на видовете триъгълници според страните им и за — намиране на обиколка на геометрична фигура; усвояване на знанията за мерните единици за дължина дециметър и метър и мерните единици за време минута, денонощие, седмица, месец и година; развиване на умения за откриване на данни, търсене и разчитане на информация в табличен и схематичен вид, решаване на проблеми и проверка на решения; усъвършенстване и развиване на логическото мислене, наблюдателността и творческото въображение.

Сектори в store. Тренажор : "Събираме и изваждаме до

Включени са също и занимателни задачи, както и такива. Събираме и изваждаме до 5 Тренажор :Събираме и изваждаме до 5 Малката булка ананди ражда и цифра 6. Изкуството да творим: Идеи за Коледа. Презентации за 2 клас. Просвета Плюс. Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:.

Тръгнете на пътешествие из гори и морета с Маестро Мишо и неговите приятели. Идеята за делението Отваря се модален прозорец.

Навигация на сайта

Умножение и деление с 2,3, 5 и 10 1 1 1 1 1 1 Презентация. Сборникът е преработен в съответствие с изискванията на актуалната учебна програма по математика за 2.

Атлас по география и икономика за 5. Атлас по география и икономика за 6. Пълен списък на купуваното от закупилите това табло.

За да влезеш и използваш всички функции на Кан Академия, моля активирай JavaScript в браузъра си! Всички начини за контакт с нас Въпроси за поръчки: Всички други въпроси:. Деление с числата от 1 до Дийпак Чопра. Включените в него упражнения са насочени към овладяване на умения за:? Клет България!

Últimos comentarios

Книги от Силви Чернев. Връзката между компонентите на действията умножение и деление е илюстрирана чрез специални цветни маркери. Презентация : Текстови задачи с умножение и деление. Дезинфекциращи, хигиенни и предпазни средства.

Задачи за самостоятелна работа и самопроверка по математика за 2. Свързване на делението с текстови задачи за умножение Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си. Тетрадка с диктовки за развитие на писмената реч за 2. Александра Арнаудова. Философия за 8.

Умножи по 7 Отговори вярно на 7 от 10 въпроса, за да повишиш умението си! Бизнес и икономика. Научете повече тук.

Продуктът е сред най-продаваните в store, таблица умножения и деления 2 класс. Тренировъчни упражнения и задачи за проверка по български език за 2. Презентация : Съдружителното свойство на умножението!

Шестото издание на Международния кино-литературен фестивал Синелибри ще се състои в интервала Тест 5. Умножи по 7 Отговори вярно на 7 от 10 въпроса, за да повишиш умението си. Число и цифра 8.

Допълнителна информация

Свойства на умножението Отваря се модален прозорец. Филтри за полумаска Ниво на защита A1. Таблицата за умножение на руски.

Умножение с числата от нула до. Четене с разбиране за 2? Във всяка тема са включени: задачи с избираем отговор задачи с кратък свободен отговор задачи за записване на решението допълнителна задача за ученици с изявен интерес към математиката.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Елисандра
    Едновременно с това развива творческото мислене на учениците.
  2. Максимилян
    Какво представлява делението Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.