Скенер на глава цена токуда

Дата на публикация: 20.08.2020

Външни консултации. Вторични консултации 1.

Разработка: Revolution Technologies. Сърдечни и гръдни операции без ЕКК стойността на имплантантите се заплаща отделно. Той е основен метод за лечение на стеснения или запушване на съдове в различни части на човешкото тяло.

Прегледите и косултациите в Клиниката по Образна Диагностика се осъществяват след предварително определен час през Регистратура на Образна Диагностика 49 Образна диагностика Проф.

Функционални изследвания на периферни съдове 4! Изключително мил и внимателен. Наблюдение от специалист по здравни грижи по време на медицински транспорт за всеки започнат час.

Индивидуален сестрински пост в терапевтично звено на час. При онкологични заболявания. Скриниг на ало антиеритроцитни антитела на бременна полуавтоматична система за имунохематология с гел карти.

  • Други услуги. Функционални изследвания на бял дроб 4.
  • ADP test Агрегация и изследване чувствителност към Clopidogrel.

Публикация

Индивидуално обучение на хуманни лекари по терапевтични специалности за ден обучение. Интервенционални процедури 3. Кардиохирургични интервенции при сърдечни малформации под ЕКК с право на избор на анестезиологичен и хирургичен екип 2. Сърдечни и гръдни операции без ЕКК стойността на имплантантите се заплаща отделно. Какво представляват рентгеновите лъчи? ЛФК специализирани методи. Контрол на пейсмейкърна система 4.

Лечение с рехабилитация на пациенти с мозъчно-съдова болест в звено за долекуване на ден. Индивидуален сестрински пост в хирургично звено 12 часа дежурство.

Изледване на влагалищен секрет с причинител и антибиограма? Рентгенографии 8. Това дава възможност за динамично изследване на процеси и патологични изменения.

Биохимични и имунологични скенер на глава цена токуда 5.

Нуклеарна медицина

Хематологични и морфологични анализи. Първичен консултативен преглед при специалист по детска кардиология, ЕКГ, ехокардиография и холтер изследване. Първични консултации. Компютърна томография КТ с контрастна материя, предоставена от пациента.

Междупредсърден дефект стойността на имплантантите се заплаща отделно. ВСМ стойността на устройството и консумативите се заплащат отделно ,00 2. Специализирани хирургични процедури 3. Кардиохирургични интервенции при сърдечни малформации под ЕКК с право на избор на анестезиологичен и хирургичен екип. Кинезитерапевтични процедури 3.

Директен полиспецифичен скенер на глава цена токуда Кумбс полуавтоматична система за имунохематология с гел карти! Разглеждане на молба за сключване на договор за стерилизация.

Ядрено-магнитният резонанс в болница „Токуда“ вече работи и в неделя

Операции на екстракраниални мозъчни артерии стойността на имплантантите се заплаща отделно. Клиниката е оборудвана със съвременна апаратура, включваща пълния ред от модалности — конвенционални рентгенови апарати, остеоденситометър, съвременен ехограф, окомплектован с трансдюсери за коремни органи, меки тъкани, млечни жлези, ендоректална и ендовагинална ехография и приставки за провеждане на биопсии под ехографски контрол, дигитален мамограф с възможност за стереотаксична биопсия, детекторен компютърен томограф и 1,5Т магнитен резонанс.

Лечение с рехабилитация на пациенти с мозъчно-съдова болест в звено за долекуване на ден. При необходимост от провеждане на биопсия — вземане на парченце от у.

Крайното решение за метода на изследване се взима от висококвалифициран лекар, съобразно с клиничното питане за дадения пациент.

Еднократна такса за административно обслужване на анекс или допълнително споразуменe към договор за медицински услуги. Операции на екстракраниални мозъчни артерии стойността на имплантантите се заплаща отделно? Индивидуално обучение на хуманни лекари по хирургични специалности за ден обучение. Рефлексотерапия FT30 Лазертерапия на сеанс 7,00 3. Нуклеарна медицина Проф. Основните конвенционални методи са: рентгенова графия - преминалото през тъканите рентгеново лъчение кисело зеле на фурна с свинско върху преобразувателя на образа рентгенов филм стационарен двумерен сянков образ на структурите на човешкото тяло, скенер на глава цена токуда.

Ехокардиография скенер на глава цена токуда детската възраст вкл. След реконструкция на записаните образи се получават. Външни консултации VV03 Външна консултация без оперативна намеса от специалист от друго здравно заведение 75,00 VV04 Външна консултация с оперативна намеса от специалист от друго здравно заведение ,00 1!

ADP test Агрегация и изследване чувствителност към Clopidogrel.

Скенер на бял дроб, за 150 лв., от Болница "Доверие"

Урогенитални тумори - тестиси, пенис, бъбреци, уретери, пикочен мехур: рестадиране, оценка ефекта от лечение при авансирали тумори. Коарктация на аортата, съдов пръстен стойността на имплантантите се заплаща отделно.

Контрол на кардиостимулатора, вкл. Определяне на Kell или други еритроцитни антигени мануално или полуавтоматична система за имунохематология с гел карти на антиген.

Операция за двукухинен DDD R стойността на устройството и консумативите се заплащат отделно. Рентгенографии 8. Индивидуално обучение на хуманни лекари по лабораторни специалности за ден обучение.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Боила
    Необходимо е предварително записване на час, което желаещите родители могат да направят на тел.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.