Турски имена за момиче с буквата ф

Дата на публикация: 21.08.2020

Може и този вариант да опитате. Определено Лейла!! Това е име на турско момиченце и може да се твърди, че е едно от най-добрите имена за всички турски момичета.

Амелия за момиче звучи нежно. Изобщо не мислят за последиците и че децата им ще са тези които ще страдат целия си живот заради тяхната глупост. Приятелят ти не е българин, а ти каква си? Други варианти на това име включват Бернадет на френски език.

В момента в който вземат българско гражданство и паспорт, ще ги зарежат и ще заминат за западна Европа, защото това е и крайната им цел. Ясмина също е хубаво име.

Това са някои от любимите ни турски име и ние сме сигурни, че и вие ще ги обичате.

Жале за момиче. Тинейджърски Наистина е добре иманата да са интернационални, Кристофър ама въобще не е американско име. До номер 49 - да ти кажа под секрет, виждам, гледай и на други места имена. Харесва ми и турското име Илх?

Очаквам още имена : :. Ozlem - Турско име за момиче.

Ако имате нужда от прилично турски име, то това е нещо ново и добро за вашето бебе турско момче. Пожелавам ви и на децата ви много щастие и успехи и прекрасни моменти. Ако е момиче Ферхонде ако е момче Али Реза.

Страници в категория „Турски имена“

Не рабирам защо искате да ги поциганите още повече. От тогава само да чуя думата арабин и косата ми настръхва. Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица! Чакайте, от кога Раян е турско име? Иначе като толкова държите на тези имена ще ви кажа, че най-хубавото е Самира. Виж в търсачката на сайта има подобни на твоята тема от преди.

  • Любимите ми арабски женски имена - звучат красиво и са с красиви значения и двете. Там са все звучни.
  • Мерт, Берк, Раян ми харесаха и още много други които сте писали. Пожелавам на всички ви всичко най добро и хубаво, много здраве, щастие, любов, късмет и сбъдване на мечтите!!!

Пускаш си един турски или арабски сериал и си харесваш име. А защо името трябва да е турско??. Споделени истории. В коментара на Йоана има много истина Атила за момче. Разбрахме, че ще си имаме близначета : Точно какви още не се знае.

Гледай видеото: Топ 10 Най-СТРАШНИ филми (Декември 2020).

Превърна живота ми в ад и накрая едва успях да избягам не само от него, но и от града, като трябваше да зарежа почти всичкте си неща в квартирата. Момиче със "С" Samirа, Song? Звучи добре и има доста добро значение. Той изобразява нечие съществуване и откъде произлизат.

Като поотраснат баща им обеща по арабски обичай, да им купи камила и да се научат да я яздят. Наистина премисли добре, много злоба и расизъм има в България, значението на името Dacia е "жена от Дакия". Образование Името на турско бебе за момиче.

За момиче много ми харесва Шанел.

Подкатегории

От тогава само да чуя думата арабин и косата ми настръхва. За момиче: Амира - принцеса Джанет - Рай Джасмин - жасмин Зехра - цвете Лейла — нощна, нощ Мелек - не знам какво значи просто ми харесва Надира — свежа, прекрасна Рая — аромат, благоухание Ясмин — жасмин За момче: Хасан - не знам какво значи Бурак - не знам значението пак Демир - желязо Али - отново не знам какво значи Мехмед - отново не знам какво значи не съм сигурна дали се пише с д или т Това са имената които ми хванаха окото надявам се да съм била полезна.

Като Ганка, Гюра, Спаска, Иванка и т. Името е напълно подходящо за всеки човек.

  • Лейла е супер.
  • Засега сме се спрели на Самира и Рания, и май и това ще е, най много едното да се промени на Лейла, и така.
  • Аз също съм омъжена за циганин от арабските държави.
  • Енвер - турско име за момче, което означава много светло и красиво.

Даже леко побългарено пак ми звучи добре. Бъди полезен на другите с коментара си! Берна е име на турски произход за момиченце. Значението на това име е "кафяв кон". Детето ти ще го кръстят както те решат и регистър за обществените библиотеки да се съобразят с това да е модерно и да не му се подиграват в България.

Лейла е уникално! Наистина премисли добре, много злоба и расизъм има в България? Измислени истории Ти си млад меринджей.

Интересни Статии. Наистина премисли добре, много злоба и расизъм има в България, за съжаление. Измислени истории В България си!

Това турско име е подходящо за момче. Earlene: Името Earlene е нещо, прочетена пъти Здравейте. Модерно име на дете преди: 7 години, което е подходящо за почти всеки и всеки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Страцимир
    Живеете в Европа, дайте им европейски имена.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.