Трансформиращ преразказ на немили-недраги 1 глава от името на бръчков

Дата на публикация: 22.08.2020

По лицето му се виждаше изражение на умора, той понякога накланяше глава и дремливо я клатеше, но се стряскаше когато старият се развика или разкашля.

За контакти Общи условия. Добави коментар Трябва да сте регистриран потребител , за да коментирате материалите.

Въздухът в това помещение беше сгъстен от цигарения дим. Ще го използвам за класната стискайте палци! Всички хъшове го познаха и го извикаха по име - Владиков. Но още по-интересни бяха тютюнджийските лавки. Върнахме се в кръчмата на Знаменосеца. Iskam da znam kolko ima Deni na klasnoto - ne davam pove4e ot 4 No ne e 4ak tolkova zle semiha 2 на 07 Февруари hubavo Yani iliev Andreychev 8 на 18 Януари ee aztova nego napravih Дени 20 на 18 Декември Страшно як преразказ.

Тялото ми се тресеше от възторг. Причината да дойда в Браила е ,че избягах от магазина на бащаси,защото ми бе омръзнало тихото,сигурното и егоистичното съществуване. Iskam da znam kolko ima Deni na klasnoto - ne davam pove4e ot 4 No ne e 4ak tolkova zle!

Дени 20 на 18 Декември XD Nikolinka 2 на 12 Декември mnogo e hubavo no za6o nqma i na 5 glava nikola 2 на 22 Ноември emi utre 6te vidq kolko 6te mi pi6at Йози 35 на 18 Ноември Много добре е написано! Огледах се.

Сега му викаха Попчето. Слушаше внимателно разказа.

Когато пристигнахме вътре заварих още четирима хъша. Седнахме с Македонски на масата при другите хъшове. Тогава хъш се наричаше всеки,който е избягал от тъмницата,от робството. Една опушена и полуразбита лампа осветяваше вътрешността.

До Хаджият седеше друг хъш, който имаше черно и набръчкано от преждевременна старост лице, той гледаше Македонски много внимателно. Той започна да разказва за боевете в Стара планина.

Произхождам от заможно семейство. Ролите се раздадоха бързо. Аз се трогнах от тези силни думи и сред тишината, която се отделяше от питиетата на хъшовете, вдигнах тост за Странджата. По време на пътуването написах и една патриотическа поема. Една опушена и полуразбита лампа осветяваше вътрешността. Това беше Македонски. Въздухът в това помещение беше сгъстен от цигарения дим и от киселината.

Филтрирай по тип

Онзи дето разказваше беше висок мъж с дълги сиви мустаци. Най-накрая стигнахме до тази кръчма. Сега му викаха Попчето.

Всички права запазени.

Не разбрах как и мен ме вдигнаха на ръце. Искам да вкуся от сладостта на неизвестното и новото. Бил е поп и е участвал в четата на Филип Тотя. Македонски ме представи и всички пиха за мен. Улиците пустееха.

Информация и рейтинг

Не разбрах как и мен ме вдигнаха на ръце. Той сега държеше тази кръчма! До него седеше друг млад човек с черно и нагърчено от преждевременна старост лице.

Онзи дето разказваше беше висок мъж с дълги сиви мустаци. При най-малка невярност викаше по другаря си гневно и се мусеше. Правописна норма. Коментари nikolai 15 на 10 Ноември За контакти Общи условия.

Онзи дето разказваше беше висок мъж с дълги сиви мустаци. Lora 2 на 24 Декември Хъшовете бяха толкова развълнувани, че запяха бунтовна песен! Трябвало да се съберат пари за разноски по човека, който ще убие султана.

Филтрирай по предмет

Зяпах в устата на Македонски и жадно ловях всяка негова дума,а когато се обадеше Странджата,вниманието ми се преобръщаше в благоговение. Никой нищо не знаеше за миналото му, освен това, че е бил войвода на една чета в Македония, може би този слух му помагаше да има такова влияние върху останалите. Той гледаше внимателно към Македонски.

Литература - 8 клас Вариант 1 Eзикова култура Изказвания и текстове От думите към изречението? Всички се съгласиха да участват. Срещу тая група се задаваше друга група,състояща се от момци войници.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вихра
    Tomina 2 на 01 Ноември

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.